Üzleti feltételek
Üzleti feltételek

 

Áruházunkban gumiabroncsokat vásárolhat, a következő feltételekkel.

Garancia, szavatosság
A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás, vagy a megtekintés időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén a termék/termékek ellenértékét kiegyenlíteni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén kérjük, észrevételét jelezze a bohus1967@gmail.com-on.
A webáruház az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk. A jelen webáruház fenntartja a jogot az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére.
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az online megtalálható a weboldalon.
Az oldalon található termékek általában raktáron vannak. Ha a megrendelés leadása után mégis kiderül, hogy a termék nincs raktáron, vagy az előzetesen egyeztetett rendelési paraméterek nem megvalósíthatóak, úgy a webáruház felveszi a vásárlóval a kapcsolatot, a megrendelés módosítása végett.

Elállás
A fizetés és házhoz-szállítás közti időben Ön indoklás nélkül lemondhatja a megrendelését. A házhoz-szállított termékek esetében Ön indoklás nélkül lemondással élhet az átvételt követő 14 napon belül. Ezt az igényét az bohus1967@gmail.com e-mail címen jelezheti. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli. A visszautalt összegből az eladó levonja a fizetéssel kapcsolatosan felmerült tranzakciós költségeket. Az eladó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda és visszaszállítás költsége) abban az esetben is, ha a kiszállításért nem kellett fizetnie.
A webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A sérült termék nem értékesíthető új termékként, így azt nem áll módunkban visszavenni.

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. 
Pénz visszafizetés kizárólag személyesen, vagy banki átutalással történik. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Adatvédelem
Az Ön által megadott adatokat a webáruház kizárólag a megrendelések teljesítéséhez / bizonyításához, kapcsolatfelvételhez, valamint a partner-kereskedőkkel való egyeztetés céljából tárolja. Adatait harmadik félnek semmilyen módon és semmilyen formában nem adjuk át. Kivételt képeznek ez alól a megrendelés teljesítéséhez nélkülözhetetlen partnerek pl. partner-kereskedők, futárcégek, akik a tőlünk kapott adatokat nem tárolhatják, nem adhatják tovább harmadik fél számára. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően járunk el.

Feltételek
A webáruház-ban történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja az előbbiekben leírt üzletszabályzatot és vásárlási feltételeket. Kijelenti, hogy tisztában van a rendelés és a termékek átvételének folyamatával. A megrendelést csak akkor tudjuk valósnak és elfogadottnak tekinteni, illetve a termék/termékek partnerkereskedéshez történő kiszállítását kezdeményezni, ha a megrendelő, regisztrációjának kitöltésekor valós és pontos adatokat tüntet fel. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő előre nem látható technikai és egyéb problémákért a webáruház felelősséget nem vállal.

 

YmIyNDY